Ние уважаваме вашата поверителност. Няма да продаваме или споделяме вашите лични данни, включително вашето име, дата на раждане, имейл адрес и парола. Съобщенията, които изпращате до хора в Speedy Net, са лични и няма да бъдат споделяни с други хора или уебсайтове. Вашата парола се съхранява криптирана в нашата база данни.

Вашият профил в Speedy Net е видим за всички, но можете да изберете с кого да споделите имейл адреса и датата си на раждане. Ако сте се регистрирали в Speedy Match, вашият профил в Speedy Match ще бъде видим само за хора, които съвпадат с вас според настройките, които сте задали в сайта, и с които вие съвпадате според техните настройки. Вашият профил в Speedy Match няма да се показва в Google и не е видим за хора, които не са регистрирани в сайта.

Ако сте деактивирали акаунта си в Speedy Net или Speedy Match, вашият профил в този сайт ще бъде премахнат от сайта и няма да се показвате в резултатите от търсенето на други хора в сайта. Обърнете внимание, че деактивирането на вашия акаунт в Speedy Net автоматично деактивира и вашия акаунт в Speedy Match. Можете да деактивирате само акаунта си в Speedy Match, като в този случай вашият акаунт в Speedy Net ще остане активен. Можете да активирате отново акаунта си, след като го деактивирате, когато пожелаете.

Ако желаете, можете да изтриете акаунта си в Speedy Net. Изтриването на вашия акаунт в Speedy Net автоматично ще изтрие и вашия акаунт в Speedy Match. За да изтриете акаунта си в Speedy Net, влезте в Speedy Net, деактивирайте акаунта си и след това щракнете върху „Изтриване на акаунт“ (в менюто „Редактиране на профил“). Попълнете данните във формата и потвърдете. Моля, имайте предвид, че изтрит акаунт не може да бъде възстановен. Изтриването на акаунта е окончателно и необратимо.


Speedy